Service Glasherstel OverGelder aanwezig op de BouwBeurs 2019

28-01-2019

Heeft u nog geen toegangskaarten voor de BouwBeurs 2019 weten te bemachtigen? Service Glasherstel OverGelder nodigt u graag uit om ons te komen bezoeken van 4 t/m 8 februari op het GlasPlein (stand 10A022).

Service Glasherstel OverGelder deelnemer van het GlasPlein
De glasbranche slaat de handen ineen. OnderhoudNL en Bouwend Nederland Vakgroep GLAS presenteren zich op de BouwBeurs met een fantastisch GlasPlein. Er worden verschillende mogelijkheden en aspecten van glas gepromoot door middel van productpresentaties en korte workshops. Ook wordt er aandacht besteed aan werkgelegenheid in het glas voor zij-instromers en scholieren. U bent van harte welkom aan de netwerktafel van Service Glasherstel OverGelder.

Het GlasPlein is zeker ook interessant voor architecten, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, technische ontwerp- en adviesbureaus bouwbedrijven en groothandelaren. Op donderdag 7 februari zal tevens de uitreiking van de Glas Award plaatsvinden.


Schrijf u snel in via bovenstaande link en ontvang gratis toegangskaarten van Service Glasherstel OverGelder. Wilt u volledig op de hoogte blijven van onze deelname aan de BouwBeurs? Volg dan het laatste beursnieuws op onze website of op www.firstglass.nl Bent u benieuwd naar alle andere deelnemers van het GlasPlein? Kijk dan ook op: www.glasplein.nu 

Meer nieuws

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.