Ruit kapot

Is uw ruit stuk? Onze vakkundige glaszetters zijn altijd dichtbij en lossen het vakkundig, snel en voordelig voor u op.

Uw veiligheid en comfort staat voorop

Bij glasschade kunnen wij u vandaag nog helpen. Als uw pand door glasschade koud en onveilig is geworden, zorgen wij dat dit snel wordt opgelost. Ligt er gebroken glas op de grond? U kunt het gerust laten liggen, want onze glaszetter ruimt al het gebroken glas veilig open monteert een nieuwe ruit. Als extra service! Wij ontzorgen uw problemen met een kapotte ruit, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. 
Laat een gebroken raam geen probleem worden. U kunt op ons rekenen!
Dag en nacht lokaal bij u in het werkgebied Zupthen, Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Hoogeveen en Enschede voor snel en voordelig herstel van gebroken ramen. 

Tips bij glasbreuk

Als uw glas kapot is zorgen wij natuurlijk voor snel en vakkundig herstel. Voor, tijdens en na de glas reparatie staan wij ook voor u klaar met tips en advies: 

Heroverweeg uw glastype

Verouderde soorten dubbel glas bieden niet meer het comfort waar mensen in deze tijd aan hechten. Service Glasherstel kijkt naar al uw woonwensen bij het bepalen van het juiste glastype. Misschien is geluidsisolatie ook belangrijk of kan veiligheidsglas vervelende situaties voorkomen. Wij luisteren naar u en komen met een vakkundig advies op maat.

Schilderen na glasherstel

Na herstellen van een gebroken ruit raden wij aan om ook uw glaslatten opnieuw te schilderen. Het schilderen van het kozijn lukt de meeste particulieren / huiseigenaren wel, maar het schilderen van de glaslatten is werk voor een ervaren schilder. Informeer naar onze aantrekkelijke totaal glasservice tarieven en laat het over aan de vakman.

Kozijnen houtrot reparaties

Door het vele glas herstel komt het dagelijks voor dat wij bij het plaatsen van glas houtrot constateren. Dit hoeft niet direct te betekenen dat u het kozijn hoeft te vervangen! In 90% van de gevallen is namelijk herstel mogelijk en kunt u veel geld besparen. De vakbekwame glasservice medewerkers van Service Glasherstel bieden een totaal glasservice pakket en verwijderen de aangetaste stukken kozijn. Zij vervangen deze voor nieuw, of herstellen dit met een twee componenten product. Hierna wordt het glas weer door ons geplaatst.
In die gevallen dat herstel niet mogelijk is kunnen wij ook nieuwe kozijnen plaatsen. Natuurlijk verrichten wij eventuele reparaties altijd in overleg met u als klant.

Wilt u meer duidelijkheid over de precieze kosten? Is uw raam stuk en heeft u snel hulp nodig? U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte: ruit vervangen kostenU kunt ook uw glas online bestellen

Meer informatie over Service Glasherstel OverGelder

Ontdek waarom u juist ons moet inschakelen 
Bekijk onze bedrijfsvideo en ontdek hoe wij te werk gaan 

Snel glasschade melden?

Onze professionals zijn
24 uur per dag bereikbaar!

Bel gratis 085 202 0611
 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.