Isolatieglas

In uw woning zorgt de beglazing voor een onbelemmerd doorzicht en voor voldoende daglicht. De isolerende functie van het glas wordt door veel mensen onderschat. Uw ramen zijn vaak de zwakste thermische schakel in de gevel. Bij woningen met nog enkelglas of gewoon dubbelglas gaat een aanzienlijke hoeveelheid warmte verloren via de ramen. U verliest daardoor wooncomfort en u betaalt teveel energiekosten!

Isolatiewaarde glas

Vergeleken met enkelglas verbetert het gewone dubbelglas de warmte-isolatie met 100%. Hoog rendementsbeglazing HR++ isoleert weer 2,5 keer beter dan gewoon dubbelglas. Het vervangen van de bestaande beglazing door HR++ isolatieglas kan één van de grootste energiebesparende bijdragen leveren. Het is ook een relatief eenvoudige maatregel ter verbetering van de gevelisolatie.

Ruiten vervangen

Er zijn verschillende soorten dubbel glas, allemaal met een eigen isolatiewaarde, afhankelijk van de dubbel glas dikte en andere producteigenschappen. Naast de traditionele thermopane beglazing zijn er vele glassoorten ontwikkeld met hoge rendementswaarden. Service Glasherstel OverGelder geeft u een helder glas-advies dat passend is voor uw woonsituatie. Zo zorgen wij er voor dat u optimaal kunt profiteren van uw isolatieglas. Wilt u meer weten over de isolatiewaarde dubbel glas? Kijk dan in onze productmodule of bel 085 202 0611.

Energiebesparing

Het vervangen van enkel glas door dubbelglas leidt tot een jaarlijkse energiebesparing en dat is gunstig voor het milieu en uw portemonnee. Wij zorgen ervoor dat met dubbelglas kosten voor energieverbruik aanzienlijk dalen. Met de juiste beglazing gaat minder warmte verloren en de verwarmingsketel hoeft minder hard te stoken. Het vervangen van enkel glas door dubbelglas ofwel thermopane ramen, leidt tot een aanzienlijke verlaging van uw kosten. Voor een gezin met 4 personen kunt u, bij gemiddeld verbruik, tot wel 500,- euro per jaar besparen. Vraag de dubbele beglazing prijs op of bereken uw besparing!

Ik investeer slim

Het weer beïnvloedt natuurlijk uw energieverbruik. Tijdens een strenge winter wordt er meer gestookt en tijdens een hete zomer gebruikt u misschien een airco. Van het vroege najaar tot laat in de lente hebben veel mensen de centrale verwarming aan staan en een elektrische deken gaat pas laat de kast weer in. Dit alles zorgt voor een flink energieverbruik. U kunt ook op een andere manier uw woning comfortabeler maken waardoor de leefruimten minder koud zijn in de winter en minder warm in de zomer. 

Dubbel glas kopen

Wees geen dief van uw eigen portemonnee en investeer in een duurzaam en energiezuinig huis. U kunt dubbel glas plaatsen, uw spouwmuren isoleren, vloer- en dakisolatie aanleggen en uw energieverbruik terugdringen. Het tijdelijk verlaagde btw-tarief dat geldt op arbeidsloon bij renovatie, verbouwing en herstel is misschien een extra stimulans om nu dit besluit te nemen. 

Advies en kosten dubbel glas

Wij staan u graag terzijde bij het bepalen van welke maatregelen geschikt zijn voor uw woning. Voor informatie of een vrijblijvende offerte dubbel glas voor het treffen van energiebesparende maatregelen neemt u met ons contact op via e-mail of 085 202 0611. U kunt ook ons online invulformulier ‘kosten dubbele beglazing’ invullen. Wij zorgen ervoor dat door het zetten van dubbel glas kosten voor energieverbruik aanzienlijk dalen.

Subsidie dubbel glas - voor duurzame woningaanpassingen heeft het Rijk een fonds ingesteld. Dit fonds wordt ingezet om woningeigenaren een gunstige energiebespaarlening aan te bieden. Kijk voor meer informatie over deze lening en welke maatregelen in aanmerking komen, op www.ikinvesteerslim.nl
Ook diverse gemeenten in onze regio hebben subsidieplannen voor huiseigenaren die hun glas vervangen. Wij zijn op de hoogte van alle lokale subsidietrajecten en kunnen u hierbij adviseren. Bel 085 202 0611 en ontdek alles over de dubbel glas subsidie

Wat kost dubbel glas plaatsen? 

Wilt u meer duidelijkheid over de precieze kosten? 
Onze online rekentool biedt inzicht in de dubbele glas prijs en de besparingen: wat kost dubbelglas?

Uw woning isoleren met dubbelglas?

Bel gratis 085 202 0611

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.