Woningcorporaties

Een tevreden bewoner is de beloning van elke woningbouwcorporatie / VvE beheer. De kwaliteit van een corporatie / VvE beheerder wordt met name gemeten op de momenten dat de huurder om hulp vraagt bij zijn/haar verhuurder. Bij reguliere vragen is een corporatie / VvE beheerder goed in staat om de dagelijkse problemen op te lossen. In het geval van glasschade herstel is men afhankelijk van derden en is het van groot belang hier een professionele partner voor aan te stellen.

Goed geregeld met Service Glasherstel OverGelder

Met een contract bij Service Glasherstel OverGelder bespaart u vaak duizenden zo niet tienduizenden euro’s per jaar. U betaalt pas als er daadwerkelijk schade is. En met de juiste aanpak kunt u die schade zo beperkt mogelijk houden. Bij een schademelding staan onze glaszetters 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Na het glas zetten krijgt u volledig inzicht in de aard van de schade en uitgevoerde werkzaamheden. Met een contract bij Service Glasherstel OverGelder hoeft u alleen maar te bellen en alles wordt voor u geregeld. Zowel het vervangen van kapot glas als de administratieve afhandeling daarvan. Snel en vakkundig na werkzaamheden volgens ons welbekende Management Informatie Systeem te volgen. Wij adviseren u ook over de inzet van geluidsisolatie glas bij geluidsoverlast of bij de verbetering van de warmte-isolatie van uw woningen. Vraag gratis een offerte aan voor uw woningbouwvereniging

Onze werkwijze

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij u dit kunnen beloven, bekijkt u dan onze werkwijze:

•    24/7 bereikbaar; 
•    binnen 25 minuten ter plaatse; 
•    gecertificeerde glaszetters; 
•    geen voorrijkosten;
•    erkend door alle verzekeraars!

Kosten ruit vervangen

Onze rekentool biedt snel inzicht in de kosten die u kwijt bent bij glasisolatie van uw panden en de besparingen die isolatie gaat opleveren. Wij prijzen dubbel glas altijd uiterst scherp. Service Glasherstel is een landelijke organisatie die doormiddel van inkoopvoordeel de dubbele beglazing prijzen en al onze andere tarieven laag kan houden. Vraag direct uw dubbel glas offerte op en ontdek onze aantrekkelijke prijzen.

Direct een schademelding doen?

Is er sprake van een calamiteit en zoekt u een partner die u snel en vakkundig kan helpen op glasherstelgebied? Belt u dan 085 202 0611. U kunt uw schade ook melden via e-mail. Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Snel glasschade melden?

Onze professionals zijn
24 uur per dag bereikbaar!

Bel gratis 085 202 0611

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.