Verzekeringsmaatschappijen

Een glasschade is een ingrijpende aangelegenheid voor een verzekerde. Door middel van een met de verzekeraar afgestemd protocol wordt de verzekerde gerustgesteld en wordt er direct een afspraak gemaakt voor het herstel van de glasschade. Na afloop van het glasherstel wordt de werkplek netjes opgeruimd. 

Goed geregeld met Service Glasherstel OverGelder

Voor u als verzekeraar is het van groot belang dat het glasbedrijf zich presenteert alsof het een vertegenwoordiger is van uw maatschappij. Wij trainen onze glaszetters zorgvuldig op communicatieve vaardigheden, maar ook op presentatie. Alle glaszetters zijn herkenbaar aan onze eigen, unieke bedrijfskleding. Een veilig idee.
De financiële afwikkeling vindt na afloop plaats via onze administratie, geheel naar wens van de verzekeringsmaatschappij. Via ons Management Informatie Systeem is iedere opdrachtgever in staat het glasschade verloop te volgen.

Onze werkwijze

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij u dit kunnen beloven, bekijkt u dan onze werkwijze:

•    24/7 bereikbaar; 
•    binnen 25 minuten ter plaatse; 
•    gecertificeerde glaszetters; 
•    geen voorrijkosten;
•    erkend door alle verzekeraars!

Inkoopvoordeel

Service Glasherstel is een landelijke organisatie en kan door hoge inkoopvolumes scherpe glasprijzen bieden. U zal versteld staan over onze dubbel glas prijs per m2 en de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren.

Private label service

In onze eigen meldkamer nemen wij glasschades niet alleen aan onder de naam Service Glasherstel, maar de mogelijkheid bestaat ook de schades van uw relaties aan te nemen via een speciaal telefoonnummer onder de door uw gewenste naam (de zogenaamde private label service).

Direct een schademelding doen?

Is er sprake van een calamiteit en zoekt u een partner die u snel en vakkundig kan helpen op glasherstelgebied? Belt u dan 085 202 0611. U kunt uw schade ook melden via e-mail. Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Snel glasschade melden?

Onze professionals zijn
24 uur per dag bereikbaar!

Bel gratis 085 202 0611

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.