Gemeenten en scholen

Een betrouwbare partner voor snelle schades en bij calamiteiten is een onderschat fenomeen. Door onze jarenlange ervaring in de publieke sector weten wij dat de benadering van gemeenten en scholen een andere aanpak vraagt dan de “standaardschades”.

Goed geregeld met Service Glasherstel OverGelder

Overheidsgebouwen hebben een representatieve functie. Ook hebben scholen een zeer kwetsbare doelgroep, namelijk scholieren. Wij begrijpen dat voor u snelle afhandeling van glasschade cruciaal is. Ook is voorlichting belangrijk, want vaak wordt onderschat dat glas een gevaarlijk product is. Wij weten dat de richtlijnen en normen juist zijn opgesteld om gevaarlijke situaties te vermijden. Speciaal voor deze doelgroep heeft Service Glasherstel OverGelder een programma ontwikkeld dat Direkt Hulp Bij Schade (085 202 0611) heet. Via dit gratis telefoonnummer worden glasschade meldingen razendsnel bij de 160 mobiele werkplaatsen ingevoerd. Na een melding wordt binnen een paar minuten contact opgenomen om de melder de verwachte aankomsttijd van de glaszetter te bevestigen. Voor grotere schades treedt ons calamiteitenplan in werking. Dan zijn wij in staat meerdere wagens in te zetten om een eventuele langdurige sluiting van bijvoorbeeld een school te voorkomen.

Capaciteit bij calamiteit

Een veel voorkomend probleem is om bij meerdere glasschades de ramen vervangen op korte termijn gerepareerd te krijgen. Veel lokale glasherstellers missen voldoende mankracht, voorraad en soms ook de expertise om snel glasschades te herstellen. Daarnaast speelt telefonische bereikbaarheid ook vaak een rol. Veel bedrijven zijn niet ingesteld op de huidige 24-uurs economie. 
Wij maken onderdeel uit van een groot landelijk concern en kunnen bij calamiteiten meer dan 160 mobiele werkplaatsen oproepen met glaszetters. Zij komen razendsnel het glas repareren op een noodlocatie. Onze 24 uur glasservice is altijd bereikbaar en snel ter plaatse; binnen 25 minuten!

Onze werkwijze

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij u dit kunnen beloven, bekijkt u dan onze werkwijze:

•    24/7 bereikbaar; 
•    binnen 25 minuten ter plaatse; 
•    gecertificeerde glaszetters; 
•    geen voorrijkosten;
•    erkend door alle verzekeraars!

Direct een schademelding doen?

Is er sprake van een calamiteit en zoekt u een partner die u snel en vakkundig kan helpen op glasherstelgebied? Of bent u geïnteresseerd in onze scherpe veiligheidsglas prijzen? Belt u dan 085 202 0611. U kunt uw schade ook melden via e-mail. Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Snel glasschade melden?

Onze professionals zijn
24 uur per dag bereikbaar!

Bel gratis 085 202 0611

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.