Onze werkwijze

Service Glasherstel OverGelder: de glasvakman in uw regio
Wij nemen al uw zorgen uit handen bij ruitschade en glasisolatie

Als u glasschade heeft of uw pand wilt isoleren, dan zoekt u een betrouwbare vakman die uw zorgen uit handen kan nemen. Bij Service Glasherstel OverGelder bent u dan aan het juiste adres. 

Onze unieke formule bij het vervangen van een ruit:
•    24/7 bereikbaarheid. Schademelding kunt u per telefoon, fax, e-mail of internet indienen
•    bij spoed binnen 25 minuten ter plaatse. Dag én nacht;
•    gecertificeerde glaszetters, opgeleid binnen de eigen glaszetacademie;
•    geen voorrijkosten; onze tarieven zijn inclusief voorrijden én opruimwerkzaamheden; 
•    erkend door alle verzekeraars.Onze eigen, goed uitgeruste meldkamer met 40 medewerkers is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor onze glasservice op het telefoonnummer 085 202 0611. Onze glaszetters rijden met 160 mobiele glasbeladen servicewagens 24/7, 365 dagen per jaar in uw regio rond om glasherstelwerkzaamheden uit te voeren en glasisolatie aan te brengen. * Wij beloven u zeer snel ter plaatse te zijn bij een spoedsituatie, binnen 25 minuten!


Bij een vervelende situatie als glasbreuk of een grote klus als ruitvervanging wilt u zeker weten dat u betrouwbare vakmensen inschakelt. Wij garanderen dat onze eigen glaszetters een uitmuntende, uniforme kwaliteit van werkzaamheden afleveren. Altijd met een glimlach. Onze glaszetters zijn opgeleid binnen onze eigen glaszetacademie en doen nét dat stapje extra om u tevreden te stellen. Zo ruimen ze alle glasscherven bij glasbreuk netjes op en informeren zij u altijd over de conditie van uw kozijnen. In overleg met u kunnen zij desgewenst houtrotherstelwerkzaamheden uitvoeren. 
De glasservice van Service Glasherstel is gewaarborgd door KWH-label en VCA-, ISO-, NPR- en NEN normen.


Bij ons geen onverwachte kosten. U betaalt uitsluitend voor de glasherstelwerkzaamheden die onze glaszetters van tevoren met u afspreken. Als onze glaszetters tijdens hun werkzaamheden bijvoorbeeld houtrot aantreffen, dan nemen zij altijd contact met u op om te overleggen over herstelwerkzaamheden. 


Alle Nederlandse verzekeraars vergoeden de rekeningen van Service Glasherstel OverGelder, mits de werkzaamheden binnen de dekking van uw glasverzekering vallen. Wilt u graag weten of uw glasschade wordt gedekt? Wij zoeken het graag gratis en vrijblijvend voor u uit! Doe de Glasschade Dekkingsscan 

Een bedrijf of organisatie is in Nederland wettelijk verplicht een calamiteitenplan te hebben volgens Artikel 15 van de Arbeidsomstandighedenwet. Veel zakelijke opdrachtgevers van Service Glasherstel hebben ons als glaszetter opgenomen in hun rampen- of calamiteitenplan. Onze kracht is dat wij in tijden van calamiteiten, een groot aantal glaswagens in kunnen zetten. Een landelijke organisatie met één aanspreekpunt, één vaste prijslijst, een goede service, goed verzorgde en opgeleide medewerkers, een centrale facturatie én een rampenplan is in Nederland uniek! Bekijk al onze diensten voor de zakelijke markt

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.