Kwaliteitsbewaking & certificering

Bij de werkzaamheden die Service Glasherstel OverGelder uitvoert is aandacht voor milieu, arbeidsomstandigheden en kwaliteit van dienstverlening heel belangrijk. Ons beleid is al jaren gericht op constante verbetering hiervan. 

De hoge standaarden die wij hanteren zijn bevestigd in de certificaten die wij als bedrijf hebben behaald: NEN-EN-ISO 14001, -9001 en het VCA-certificaat. Met het behalen van de certificaten voor deze normen weet u zeker dat veilig werken, zorg voor milieu en verbetermanagement bij ons hoog in het vaandel staan. U zal dit als klant merken!

Inspectie 

Om de kwaliteit van Service Glasherstel OverGelder te waarborgen wordt een representatief deel van de door ons herstelde schades gecontroleerd. Onze inspecteurs, herkenbaar aan hun legitimatiebewijs, beoordelen dagelijks de afhandeling van de schades van al onze glaszetters. De resultaten bespreken wij met de glaszetters tijdens hun jaarlijkse training aan de Service Glasherstel Glaszetacademie.

Dagelijks tevredenheidonderzoek

Naast de inspectierondes van onze inspecteurs voeren onze medewerkers van de meldkamer bij Service Glasherstel dagelijkse klanttevredenheidonderzoeken uit. Er wordt gevraagd naar de correctheid van de glasmonteur, de kwaliteit van het geleverde werk (ruit vervangen) en of de gedupeerde in het algemeen tevreden is.

Kwaliteitsmanager

Op de vestiging van Service Glasherstel OverGelder is een kwaliteitsmanager aanwezig. Deze manager is verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs en de verrichte werkzaamheden in het veld.
Twee maal per jaar zijn er bijeenkomsten waar de kwaliteitsmanager getraind wordt. Belangrijke speerpunten daarbij zijn de omgang met de monteurs, de spelregels van de Service Glasherstel organisatie en de nieuwste technische ontwikkelingen.

Certificaten

Hier kunt u onze certificaten online bekijken:
•    Certificaat: NEN-EN-ISO 14001:2004
•    Certificaat: NEN-EN-ISO 9001-2008
•    Certificaat: VCA
•    Beleidsverklaring kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu
•    Certificaat: Glastotaal Beheer Erkenningsjaar 2014

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.