Glaszetacademie

Service Glasherstel OverGelder is de enige glaszettersorganisatie in Nederland die uitsluitend werkt met gecertificeerd, eigen personeel dat opgeleid is binnen een eigen Glaszetacademie. Wij selecteren de beste vakmensen, die het ambacht van glaszetten volledig beheersen en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en producten. Binnen de muren van onze glaszetacademie leren zij nét dat stapje extra te zetten voor u als klant.

De eisen

Het herstellen van glasschades lijkt een eenvoudig proces, toch vraagt het om een grote mate van vakkundigheid. Een glasherstelbedrijf moet aan vele eisen voldoen, zoals bijvoorbeeld het KWH-label, VCA-, ISO-, NEN- en NPR-normen. Ook onze toeleveranciers stellen veel eisen bij het plaatsen van glas, wil men aan de garantie eisen voldoen. Voor u als opdrachtgever is het natuurlijk van groot belang dat wij ons houden aan al die eisen. Daarnaast is glas een product waarbij veiligheid een grote rol speelt. Niet alleen bij het plaatsen van het glas maar ook voor het bepalen van de glasdikte en soort zijn normen gesteld.
 

“Met trots presenteren wij onze glaszetters als hét visitekaartje van Service Glasherstel OverGelder” 

 

De aanpak

Voldoende redenen voor Service Glasherstel OverGelder om naast de basisopleiding voor glaszetter alle monteurs te trainen voor de bovengenoemde eisen. Wij brengen ze ook de nieuwste technieken en de meest recente normen bij binnen de training van de Glaszetacademie. Tijdens de trainingen wordt er veel aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden en persoonlijke presentatie.
Elk jaar wordt de monteur opgeroepen voor een vervolgtraining. Daarnaast wordt aan de hand van diverse inspecties beoordeeld of de monteur op het gewenste niveau zijn werkzaamheden verricht. Bij gebleken geschiktheid wordt de monteur gecertificeerd. Deze beoordelingen vinden jaarlijks plaats.

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.