Veelgestelde vragen

In welke regio zijn jullie werkzaam?

Wij voeren glasherstelwerkzaamheden uit in het werkgebied Deventer, Zutphen, Apeldoorn, Zwolle, Hoogeveen, Enschede en Hengelo.

Welke typen glas leveren jullie?

Wij kunnen elk type glas direct zetten en vervangen! Wij kijken goed naar uw woonwensen en uw woonsituatie bij de keuze voor het juiste type glas. Enkel glas, dubbel glas, inbraakwerend glas, draadglas, HR++ isolatieglas, decoratief glas en zonwerend glas. 
Of het nu gaat om enkel glas plaatsen in een binnendeur, of het vervangen van een complete achterpui met HR++ isolatieglas, voor iedere glaszetklus kunt u ons bellen op 085 202 0611.

Welke gegevens moet ik bij de hand hebben bij het isolatieglas bestellen?

U kunt de globale afmetingen van het glas aan ons doorgeven en u dient door te geven of u enkel- of isolatieglas wenst. Onze glaszetters komen de ruit inmeten voor een definitieve prijsopgave.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat jullie glaszetters isolatieglas plaatsen?

Wilt u op de dag van de afspraak voor het plaatsen van de ruit de vensterbank en de directe werkomgeving leeghalen? De eventuele gordijnen, zonwering en/of vitrage zodanig van het glas houden dat onze glaszetters gemakkelijk bij het kozijn kunnen komen. 

Is er sprake van glasbreuk? Let u dan op de volgende punten:

  • Glas is scherp; laat het niet liggen tot de glaszetter komt. Is dat niet mogelijk, pak dan grote scherven altijd tussen duim en wijzvinger en stop de scherven in een doos. Veeg glasscherven of splinters op parketvloeren, vloerbedekking of plavuizen uiterst voorzichtig bij elkaar.
  • Indien het glas geplaatst is met een elastische kit, die moet doorharden en drogen, is het niet raadzaam om het glas binnen vier dagen schoon te maken. U zou de kit uit de voeg over het glas kunnen verspreiden.

Hoe werkt jullie rekentool?

Onze rekentool biedt snel inzicht in de kosten die u kwijt bent bij glasisolatie van uw woning. U ziet de gemiddelde kosten dubbel glas per m2 en de totale jaarlijkse besparing op energiekosten. 
Service Glasherstel is een landelijke organisatie die doormiddel van inkoopvoordeel de isolatieglas prijzen laag kan houden. Vraag direct uw dubbel glas offerte op en ontdek onze aantrekkelijke prijzen.

Hoe regel ik de subsidie isolatieglas?

Voor duurzame woningaanpassingen heeft het Rijk een fonds ingesteld. Dit fonds wordt ingezet om woningeigenaren een gunstige energiebespaarlening aan te bieden. Kijk voor meer informatie over deze lening en welke maatregelen in aanmerking komen, opwww.ikinvesteerslim.nl. 
Ook diverse gemeenten in onze regio hebben subsidie op dubbel glas ingesteld voor huiseigenaren die hun glas vervangen. Wij zijn op de hoogte van alle lokale subsidietrajecten en kunnen u hierbij adviseren. Bel 085 202 0611 en ontdek alles over de dubbel glas subsidie.

Ik wil zelf dubbel glas plaatsen, leveren jullie dan ook?

Bij zelf glas zetten bieden wij ook alle benodigde materialen en ondersteuning. Belt u ons op 085 202 0611 voor advies en voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik bij jullie dubbel glas online bestellen?

Dat is mogelijk, vul hier uw bestelgegevens in. U ontvangt dan allereerst een vrijblijvende prijsopgave.

 
Deventer bestaat in 2018,
maarliefst 1250 jaar en is daarmee
één van de oudste steden van ons land.
Sinds twee jaar geeft Service Glasherstel haar eigen - gratis - relatiemagazine uit.
FirstGlass.
Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas.